Telefon: 596 237 197

Email: socialni@dum-ostrava.cz

DÚM Ostrava

Výlet na Lysou Horu, fotbal a Davis Cup

Výlet na Lysou Horu, fotbal a Davis Cup

S novým rokem opět přicházejí pro naše děti nové zážitky, které jsou součástí plánovaných akcí, v rámci školních i volnočasových aktivit. Jedním z takovýchto zážitků byl výlet na Lysou Horu, který naši chlapci absolvovali v sobotu 14.2. 2015. Nádherně slunečné počasí, dobrá nálada všech zúčastněných a příjemně strávené chvíle v prostředí beskydské přírody, orámovaly celou akci, kterou by chtěli naši chlapci zase brzy zopakovat. 

Další plánovanou akcí, které se děti zúčastní, bude fotbalové utkání 1. Ligy v kopané Baník Ostrava:Sparta Praha a turnaj v malé kopané, který se bude konat příští týden ve víceúčelové hale v Ostravě – Dubině. Naše děti také pravidelně navštěvují utkání hokejové ligy v ČEZ aréně, kde mají domovský stánek hokejisté Vítkovic.

V březnu a dubnu také plánujeme účast na daviscupovém a fedcupovém utkání Česká republika:Austrálie, respektive Česká republika:Francie. V souvislosti s těmito akcemi bychom rádi poděkovali organizacím, které nám umožňují volné vstupy na všechna tato klání.